İnsanlar çift yaratılmıştır

Vallahi öyle.
Aşağıdaki resimlere bakarsanız göreceksiniz.

(Fotoğraflar Hürriyet'in fotogalerisi'nden alınmıştır
Fotoğrafların tamamı alınmamıştır,bir kısmı alınmıştır)

Shakira&Beyonce


Angelina Jolie&Megan Fox


Roseyln Sanchez&Nicole Scherzinger


Helena Christensen&Cameron Diaz


Eva Mendes&Cindy Crawford


America Ferrara&Jordin Sparks


Elijah Wood&Daniel Radcliffe


Ve bu da başka bir çift yaratılma.Acayip benziyorlar.
Yine Hürriyet'ten.

KRALİYET AİLESİNİN ZEVKLERİ DE BENZER

Birinin 25 yıl önce yaşadığını diğeri 2000'li yıllarda yaşıyor. Bu iki kadının dikkat çeken ortak noktaları ise her ikisinin de bir prensin kalbini çalması ve şaşılacak derecede birbirlerine benzemeleri. Biri diğerinin 25 yıl sonraki hali, diğeri de daha yaşlı olanın gençliği sanki...

İngiltere Kraliçesi'nin ortanca oğlu Prens Andrew'nun 1980'li yıllarda ilişki yaşadığı Koo Stark ile Prens Charles'ın büyük oğlu Prens william'ın kız arkadaşı Kate Middleton arasındaki benzerlik gerçekten de insanı şaşırtacak türden. Bugün artık olgun bir kadın olan Stark tıpkı Middleton gibi 27 yaşındayken Prens Andrew ile bir aşk ilişkisi yaşamıştı. Prensin ailesinin onaylamadığı bu ilişki yüzünden sık sık basının ilgisini üzerine çeken Stark, daha sonra başkasıyla evlenmiş bir kız çocuğu dünyaya getirmiş ve kanserle mücadele etmişti.

Kate Middleton ise daha şimdiden tıpkı aşık olduğu prensin annesi Diana gibi 'kalplerin prensesi' unvanını almış gibi görünüyor. Görünüşe bakılırsa amca Prens Andrew ile yeğeni Prens Harry'nin kızlar konusundaki zevkleri birbirine çok yakın... Tek fark aşık oldukları kadınların kaderinin birbirinden farklı olması.










1 kişi demiş ki:

Vay vay vayy..

Angelina ve Cameron.. Platonik aşklarım ya... Ama çakmalarıyla da idare ederdim hani:)

04 Mart, 2009 17:35  

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa